Nagroda główna "The Best Annual Report 2022" dla LUG S.A.

13 października 2023

Z satysfakcją dzielimy się informacją o kolejnej wygranej LUG. W XVIII edycji konkursu „The Best Annual Report” otrzymaliśmy nagrodę główną w kategorii spółek z rynku NewConnect za najlepszy raport roczny.

W czwartek, 12 października br. podczas uroczystej gali w siedzibie Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie odebraliśmy nagrodę główną w kategorii spółek z rynku NewConnect. Ideą wydarzenia organizowanego przez Instytut Rachunkowości i Podatków już po raz 18 jest wyróżnienie najlepiej przygotowanych raportów rocznych, będących źródłem informacji dla akcjonariuszy i inwestorów. Statuetkę podczas uroczystej gali na warszawskiej GPW odebrały Monika Bartoszak, Dyrektor Biura Zarządu i Komunikacji LUG oraz Marta Grześkowiak, Główna Księgowa LUG.

Ryszard Wtorkowski, Prezes Zarządu LUG S.A. tak komentuje wygraną:

- Nie uznajemy kompromisów w dążeniu do perfekcji. Każdego roku nasz zespół ekspercki dokłada wszelkich starań, by przygotowywane raporty LUG stanowiły wartość dodaną dla naszych Interesariuszy. Wierzymy, że transparentna i rzetelna komunikacja naszej działalności i wyników jest podstawą zaufania. Z tego miejsca z satysfakcją po raz kolejny gratuluję całemu Zespołowi LUG zaangażowanemu w przygotowanie sprawozdawczości rocznej, która tak często jest doceniana nie tylko przez ekspertów, ale przede wszystkim przez naszych Klientów i Interesariuszy .

Gratulujemy wszystkim laureatom i nie spoczywając na laurach zabieramy się do dalszej pracy!